Citycarbe

Voor senioren

Blijf mobiel met een 45 km auto

Wordt uw rijbewijs niet meer verlengd? Heeft u jarenlang auto gereden, maar is dit door omstandigheden helaas niet meer mogelijk? Als u toch mobiel wilt blijven, ook zonder nog in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs, dan kan dat. Ruil uw rijbewijs op het gemeentehuis om voor een AM rijbewijs. U rijdt dan verder met een Microcar M.Go Premium Sun of de Ligier JS 50 Ultimate. Zo hoeft u het autorijden gelukkig nog niet op te geven. Voor iedereen die graag zelfstandig naar de supermarkt, vrienden en familie wil blijven rijden, is er de Microcar M.Go. Een fijne brommobiel die voorzien is van alle gemakken om veilig te kunnen blijven autorijden.

 

Als tweede wagen

Makkelijke tweede wagen zonder hoge kosten?
 

Soms zou het zo makkelijk zijn, een tweede auto voor de deur. Droom jij hier eigenlijk ook van, maar lijkt een tweede grote auto erbij nemen zo overdreven? Ga dan voor de middenweg en kies voor een microauto. Wij laten je graag kennismaken met de nieuwste modellen van Ligier en Microcar. Deze brommobielen hebben een sportief en klassiek karakter waardoor ze niet onderdoen voor bijvoorbeeld een Fiat 500. Het grote verschil? In een Ligier of Microcar brommobiel mag je al wel rijden zonder rijbewijs B. Ideaal voor (eventueel) meerdere gezinsleden dus, want al vanaf 16 jaar mag je in een brommobiel rijden mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs.

 

Vrijheid vanaf 16 jaar

Binnenkort al rondrijden in de nieuwste Ligier?
 

Ben jij nog geen 18, maar wil je al wel graag autorijden? Wist je dat je zonder autorijbewijs al wel in een brommobiel mag rijden? Vanaf 16 jaar mag jij gewoon in een microauto rijden zolang je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Als jij dit rijbewijs hebt mag jij dus ook rondrijden in de nieuwste Ligier! Dat betekent dat je makkelijker naar vrienden kunt, sneller in de stad of op school bent en ook als het regent gewoon droog aankomt op je eindbestemming.

 

Wat zijn de vereisten?

Wat heb je nodig om in een brommobiel te rijden?

Meer weten?​

Als officieel verdeler van LIGIER én MICROCAR kunnen wij u adviseren bij de aankoop van uw nieuwe brommobiel. Wij hebben de meeste modellen op voorraad. Kom dus zeker eens langs om alle mogelijkheden te ontdekken!

Een vraag over de wetgeving? Heeft u al dan niet een bromfietsrijbewijs nodig? Waar mag ik rijden met mijn brommobiel?….  Ook voor al deze vragen kan u vrijblijvend bij ons terecht.

Tot binnenkort!